Volg ons op:|follow us at:

BARRE BURN

Tijdens deze FIG les gaan we met kleine bewegingen voor een big big burn. De FIG Floor Barre training is een mix van pilates, ballet en yoga oefeningen vergezeld met de beste beats. Geen groot zweet festijn maar er is wel een grote kans dat je morgen niet meer kunt lopen.

Andere Workouts

KICKBOKSEN

Een knaller van een kickboks zaktraining met gedimde lichten en de beste beats waar de FIG trainer je in 45 minuten de fijne kneepjes van het kickboksen bijbrengt. We sluiten ‘m af met freestylen op de zak. Disclaimer: Het is onmogelijk om deze les niet totaal super sweaty te verlaten.

BARRE BURN

Tijdens deze FIG les gaan we met kleine bewegingen voor een big big burn. De FIG Floor Barre training is een mix van pilates, ballet en yoga oefeningen vergezeld met de beste beats. Geen groot zweet festijn maar er is wel een grote kans dat je morgen niet meer kunt lopen.

BOOTY x CORE

Booty call voor een sterke core! Het trainen van je core is de basis om uit te kunnen blinken in de rest van je training dus daar gaan we lekker beginnen. Maar geen paniek, we gaan ook je billen tonen, shapen en laten branden zoals nooit tevoren. Wij zorgen voor de lekkere nummertjes en gedimde lichten. Klaar om te gaan!

HIIT x TONE

Ja kijk deze FIG training is wel gewoon echt een beetje dood gaan maar we beloven dat je er vol energie en een iets strakker lichaam weer uit komt. We zorgen voor een hoge hartslag en korte momenten om weer even bij te kunnen komen. Hier gaan we voor meer vet verbranden in een kortere tijd. Nog meer redenen nodig? Dacht het niet.

BOXING x BOOTY

In deze FIG training combineren we het beste van twee werelden. Je leert de fijne kneepjes van het kickboksen en verlaat de les met rondere billen dan dat je binnen kwam. Gedimde lichten, lekkere nummers, los gaan op de bokszak en brandende billen is precies wat je kunt verwachten.

HIIT x CORE

Ja kijk deze FIG training is wel gewoon echt een beetje dood gaan maar we beloven dat je er vol energie en een strakkere six pack weer uit komt. We zorgen voor een hoge hartslag, een sterkere core en korte momenten om weer even bij te komen. We gaan meer vet verbranden in een kortere tijd. Nog meer redenen nodig? Dacht het niet. Zie je zo.

BOOTCAMP

in het park

FIG’s Bootcamp tussen de vlinders en de bijtjes, met je neus in de wind. De trainer gaat op zoek naar je grens en pusht je hier een tikkeltje overheen en dit alles met een lach. (als een boer met kiespijn)

SUPPEN

Ontdek de wilde wateren van de Utrechtse grachten op je eigenste sup board! Huur je Sup Sup Club board bij ons op het terras. Heel makkelijk via de app en aan de andere kant van de gracht zo het trappetje af met een plons in het water.

KINDERBOKSEN

Laat je kind achter bij Gonneke voor de leukste kickbokstraining! Jij geniet ondertussen van een heerlijke kop koffie of lunch in het restaurant. Wat een fantastische donderdagmiddag!

Een losse les koop je voor 8.50. Voor een abonnement betaal je 35e per maand via gym@holyfig.nl

196 ms